KLEUTERJUDO

Alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn welkom in onze club voor de kleuterjudo. Er wordt op spelenderwijze kennis gemaakt met de sport, zo leren ze onder andere vallen en rollen. 

Ze mogen 4 gratis initiatielessen volgen waarbij de verzekering vanuit Judo Vlaanderen is inbegrepen. Op de website vindt u een inschrijvingsformulier voor de initiatielessen, gelieve dit in te vullen voor de aanvang van de initiatielessen. 

Inschrijvingsgeld per judoka per jaar bedraagt 150 euro. Hierbij is inbegrepen verzekering, lidgeld en het lesgeld per training als ook het club T-shirt. 

Graag vragen we als uw zoon of dochter komt meedoen om sportkleding aan te doen, bijvoorbeeld een joggingbroek met T-shirt. Geen kledingstukken met ijzer in en de juwelen moeten uit. Voor diegene met lange haren, wordt gevraagd het haar samen te doen in een vlecht of dot. Na de 4 initiatielessen en het betalen van de vergunning krijgt de judoka een club T-shirt dat ze iedere week gewassen terug moeten aandoen. Daar wij allen in de dojo op de tatami met onze blote voeten en enig fysiek contact hebben vragen wij bij deze reeds veel aandacht voor persoonlijke hygiëne voor en tijdens de training. Dus graag bij deze:

  • T-shirts gewassen en gestreken 
  • nagels geknipt en proper
  • lichamelijke hygiëne 

Om u als ouder beter te informeren en de communicatie open te houden hebben we tevens een whatsapp-groep voor de ouders van de kleuterjudo. U wordt hier aan toegevoegd bij betaling van de vergunning indien u dit wenst. 

 

Voor de kleuterjudo zijn de 3 onderstaande trainers verantwoordelijk. 

  • Sonja Martens (0479 74 13 68) 
  • Danny Gielen (0475 75 85 77)
  • Lore Bynens (0470 23 70 76) 

 

WOENSDAG:

van 17u00 tot 18u00 

 

Wilt uw zoon of dochter eens komen kijken of een lesje meedoen, kom gerust langs en vraag maar raak!